Appen för alla, som tänker för mycket på toaletter

Ett bra samtalsunderlag

Är du en av alla de kvinnor och män som tänker lite väl mycket på toaletter? Kanske funderar du på om du ska hinna till toaletten i tid, eller om du kissar lite väl ofta eller för lite varje gång? I så fall tycker vi att du ska ladda ner UroLog, gratisappen som ger dig koll på dina toalettvanor och gör det enklare att prata med sjukvården om problemet.

Idag följer telefonen med oss vart vi än går. Varför inte låta den följa med in på toaletten i några dagar från och med nu? Genom att logga dina toalettbestyr får du snabbt en tydlig bild av problemets omfattning och karaktär. När du sedan eventuellt söker hjälp – ta med dig telefonen till din sjuksköterska eller läkare. Det kan hjälpa vårdpersonalen att bilda sig en uppfattning om dina problem och göra det enklare att komma fram till vilken behandling du ska få.

Observera att UroLog inte på något sätt är avsedd att ersätta professionell rådgivning. Vid frågor eller funderingar om din hälsa bör du alltid konsultera vården.

Så funkar UroLog

1. LOGG

Logga dina dryckesvanor, trängningar (känslan av att blåsan är full och behöver tömmas), toalettbesök, eventuella inkontinensepisoder samt hur du mår

2. Översikt

Alla dina loggningar sammanfattas i konkreta siffror och diagram. Här kan du också se sambandet mellan olika faktorer såsom vätskeintag och antal toalettbesök/dygn.

3. Påminnelser

Ställ in om du vill ha påminnelser som hjälper dig att komma ihåg att logga dina toalettbesök

4.Träning och information

I UroLog hittar du även information om bäckenbottenträning samt mycket annat som vi tror kan vara intressant och användbart.

Kontakta din läkare